teatrul evreiesc de stat concurs

Marţi, 24 iunie 2014, ora 19.00, la Teatrul Mic (strada C. Mille, nr. 16, Bucureşti) va avea loc spectacolul Teatrului Evreiesc de Stat Parchează maşina la Harvard cu Maia Morgenstern și Constantin Dinulescu, regia Horea Popescu. Un bătrân şi noua lui servitoare par să nu aibă nimic în comun, deşi sunt forţaţi să îşi împartă prezentul. În timp, unul dintre ei va afla că au în comun trecutul, iar celălalt,  că trecutul nu a fost ceea ce a crezut.

parchează masina la harvard maia morgenstern constantin dinulescu

 Concurs Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat a pregătit un nou concurs, pentru cei care nu au luat încă vacanță. Premiul va consta într-o invitație dublă la spectacolul Parchează mașina la Harvard, care-i va avea ca protagoniști pe Maia Morgenstern și Constantin Dinulescu, și a cărui regie artistică este semnată de Horea Popescu.

Pentru a vă înscrie în tragerea la sorți trebuie să dați LIKE paginii noastre de facebook și SHARE public pozei de concurs. Invitația va fi valabilă pentru reprezentația de marți, 24 iunie, ora 19.00, de la Teatrul Mic. Desemnarea câstigătorului se va face marți dimineață, cu Maia Morgenstern, la Teatrul Mic.

parcheaza concurs tes

Pentru rezervări sau alte detalii legate de spectacolele TES ne puteți contacta la numerele de telefon 0743.215.998 și 0736.542.360, sau la adresa de e-mail rezervari@teatrul-evreiesc.ro. Rezervările își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.