Este un caz fără precedent nu numai în sportul românesc, în orice domeniu din România, în ceea ce priveşte mediul asociativ.

Nu-mi dau seama cum poate un tătuc, că aşa se vrea să fie, şi s-a văzut cum s-a votat astăzi, să calce peste lege şi să repare tot ce au făcut ultimele conduceri ale FRT. Culmea culmilor este că toată fosta conducere a FRT, care a fost anulată de instanţele judecătoreşti din România, definitiv, să fie votată în bloc în spatele acestui tătuc.

Vecerdea a mai spus că „lumea a fost forțată să voteze”.

„Nu cred că poate să facă lumină domnul Ţiriac, doar pentru că se numeşte Ion Ţiriac. Lista candidaţilor la vicepreşedinţie, printre care şi eu, a fost aprobată în urma unei întâlniri secrete la MTS, ieri, şi de-abia astăzi au fost anunţate nume noi pe lista de candidaţi la vicepreşedinte. Preşedintele, tătucu… Am înţeles cum vrea să voteze lumea sau cum este forţată să voteze lumea. Am înţeles!

Dar la vicepreşedinţi, la echipa care stă în spate, au fost probleme foarte mari. În primul rând, prin faptul că multe nume au fost scoase iniţial de pe listă şi au fost introduse de urgenţă, în ultimul moment, de MTS, peste noapte. Mulţi dintre candidaţi nici nu au putut să ajungă aici, nu au ştiu, nu au putut să-şi prezinte nimic. E o lipsă totală de transparenţă”, a continuat Vecerdea.