Cîţu face curăţenie în guvern după Orban. Premierul a dat afară mai mulţi apropiaţi de-ai fostului prim-ministru

Scandalul dintre fostul prim-ministru Ludovic Orban şi actualul premier Florin Cîţu ia amploare.
Sunt noi tensiuni, după ce noul premier a dat afară din Guvern mai mulţi consilieri de stat, consideraţi a fi apropiaţi ai lui Orban.
Printre cei eliberaţi din funcţie se numără Daniel Dragoş Tănăsoiu, şeful Corpului de control al prim-ministrului, şi Tănase Stamule. Deciziile au fost publicate deja în Monitorul Oficial.
Daniel Dragoş Tănăsoiu şi Tănase Stamule, daţi afară de Cîţu
Aceste demiteri erau cumva aşteptate pentru că, potrivit surselor Antena 3, premierul dorea să îndepărteze toţi oamenii lui Ludovic Orban din guvern. Astfel, un prim pas a fost făcut.
Acum, potrivit aceloraşi surse, urmează să fie schimbaţi din funcţie şi alţi consilieri de stat.
Deocamdată, Cîţu nu a decis cine va ocupa noile locuri, dar un prim criteriu este performanţa.
Conform surselor, Florin Cîţu nu doreşte să mai ţină cont de părerea lui Ludovic Orban în legătură cu numirile pe aceste posturi.
Surse: Andi Manciu urmează să fie demis
Aşadar, urmează noi schimbări. Aceleaşi surse spun că, printre cei care ar urma să fie schimbaţi se numără Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică din pandemia COVID-19, care a fost implicat într-un scandal legat de diploma de licenţă pe care nu o are.Totodată, se discută şi despre eliberarea din funcţie a unor persoane care fac parte din cancelaria guvernului, dar şi din alte departamente.
Guvernul Cîțu, gafă uriașă pe banii românilor


Departamentele de Resurse Umane au fost date complet peste cap de o eroare a Guvernului Cîțu. Executivul a uitat să precizeze în hotărârea prin care a fost mărit salariul minim că intră în vigoare de la 2021.Astfel, nimeni nu știe cum să procedeze și să opereze această modificare: de la 1 ianuarie sau din 13 ianuarie, când a fost aprobat actul normativ, ceea ce înseamnă că oamenii primesc două salarii diferite pentru aceeași lună.Guvernul ține în suspans milioane de români care primesc salariul minim pe economie, dar și pe angajatorii acestora. Nu a corectat încă această greșeală pe care a făcut-o în urmă cu câteva zile, mai exact pe 13 ianuarie, când a dat o OUG precizănd că salariul minim pe economie crește de la 2.230 de lei la 2.300 de lei, dar nu a precizat că se aplică legea de la 1 ianuarie 2021 și din momentul în care a fost publicată în Monitorul Oficial se ia în calcul că această lege este în vigoare, și anume din 13 ianuarieAcum reprezentanții Executivului promit să refacă ordonanța de urgență. Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 Alina Sorocean:
Cum şi-a luat un procuror pensie de handicap că era „surd de ureche”. 300.000 de euro, în 10 ani, pentru o minciună cu acte

În condiţiile în care se vorbeşte tot mai mult de desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a magistraţilor, jurnaliştii Antena 3 readuc în discuţie cazurile a doi magistraţi cu dosare care au stârnit stupoare, chiar revoltă, Dan Nica şi Ion Corneliu Tudoran.
Scandalul desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a explodat vineri în coaliţia de guvernământ, unde un reprezentant important al UDMR a spus că desfiinţarea Secţiei Speciale aduce justiţia din România la şantajul pe care l-am văzut ani de zile, şantajul unor procurori la adresa unor judecători, ţinute la sertar şi arătate doar când trebuie – este comentariul făcut de jurnalistul Adrian Ursu la Antena 3, care a prezentat, mai departe două cazuri reprezentative de magistraţi cercetaţi de SIIJ în dosare suspecte.
Unul din exemple este al unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, cercetat pentru o escrocherie de cea mai joasă speţă. Cazul a fost explicat de jurnalista Antena 3, Ana Maria Bujor. Astfel, în 2007, cei de la DNA au descoperit că procurorul Dinu Nica a luat mită într-un dosar. Aproape un an mai târziu, sperând să scape de pedeapsă, procurorul a depus o cerere de pensionare pe caz de boală, că nu mai aude bine. În 2008, Dinu Nica reuşeşte să obţină pensionarea pe caz de boală, dar în acelaşi timp el a rămas activ în câmpul muncii ca avocat.
La un moment dat, autorităţile s-au prins că procurorul „surd de ureche” nu are nicio deficienţă. Se întâmpla asta în 2016. Procurorul respectiv a fost dat pe mâna justiţiei pe care a servit-o atâţia ani, pentru un prejudiciu cauzat de 300.000 de euro. În acest moment, procurorul este anchetat de SIIJ pentru acest prejudiciu creat în 10 ani. El a fost şi condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, a precizat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.
Al doilea caz de magistraţi cu probleme anchetaţi de SIIJ, prezentat de Antena 3, este acela al unui judecător acuzat că a inventat probe în procese. Acest al doilea caz îl puteţi urmări în materialul video de mai jos. Este vorba despre judecătorul Ion Corneliu Tudoran, cel care a instrumentat şi un celebru dosar al omului de afaceri Puiu Popoviciu, dosarul Fermei Băneasa.
Numele judecătorului Tudoran a fost implicat, în decursul timpului, în mai multe controverse. Una dintre acestea vizează presupusa prietenie acestuia cu Florin Pârvu zis Chinezu, unul dintre patronii târgului de maşini din Vitan. Pârvu a fost prezentat în presă ca un împătimit al jocurilor de noroc. Înainte de a avea probleme cu legea dar şi înainte de a-şi cere pensionarea, Tudoran era o prezenţă constantă în cadrul târgului, în acea locaţie având un birou pentru înmatriculări maşini şi unul din fiii acestuia. Fostul magistrat se întreţinea la cafea cu angajaţii lui Florin Pârvu.
Numele lui Pârvu a fost vehiculat în anii ’90 intr-un scandal privind o moarte suspectă. Presa a relatat că judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran ştie amănunte incendiare cu privire la decesului unei tinere. Ar fi vorba de Agnes, fosta iubită a omului de afaceri Florin Pîrvu zis „Chinezu”. Faptele s-ar fi petrecut în anul 2000, atunci când Agnes abia trecuse de vârsta majoratului. Cauza decesului ar fi fost consumul excesiv de stupefiante. Dosarul Agnes a fost catalogat drept un simplu caz de supra doză. Tânăra și-ar fi găsit sfârșitul în anul 2000, într-un apartament al lui Pîrvu, din Calea Văcărești.
Într-una din ultimele fotografii în care apare tânăra în viață, Agnes se află alături de Florin Pîrvu, iar în plan secund, în spate, este chiar judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran. Unele voci au speculat spunând că Pârvu şi Tudoran s-au cunoscut în anii ’90 când Tudoran lucra la Registrul Comerţului. El l-ar fi ajutat pe Pârvu cu deschiderea unei societăţi comerciale axate pe amanet.
VIDEO Cum era pedepsita in Romania comunista „vanzarea preferentiala a carnii”. Modul in care militienii si securistii vegheau permanent ca cetatenii sa nu faca specula

Batea vantul in galantarele magazinelor. Procurarea de carne presupunea statul la cozi, ore intregi, cu noaptea in cap. Anii ’80 au insemnat pentru populatia Republicii Socialiste Romania foame, frig si intuneric in case. Cum Nicolae Ceausescu era obsedat de investitiile industriale megalomanice, dar si de plata datoriei externe, bunurile de larg consum, in special carnea, erau insuficiente.
Decretele lui Ceausescu pentru rationalizarea consumului de alimente
In 19 decembrie 1980, Nicolae Ceausescu promulga decretul care stabilea rationalizarea consumului de de alimente in functie de judet, diferentiate pe categorii de populatie. Vorbim despre „Legea pentru constituirea, repartizarea si folosirea pe judete a resurselor pentru aprovizionarea populatiei”. In 1984, se stabileste si ratia de carne anuala, si anume 39 de kilograme.
Ceausescu stabilea ratia fiecarui roman: 300 de grame de paine pe zi, 500 de grame de branza pe luna, circa 10 oua pe luna si 500 de grame de carne de porc sau vita pe luna, 1 kg de carne de pasare pe luna, 100 de grame de unt in fiecare luna, 1 kg de zahar, 1 litru de ulei si 1 kg de faina. Cu toate acestea, ratia ramane pe hartie, pentru ca nici macar aceste cantitati nu puteau fi respectate din cauza penuriei de alimente.
„Secret de Serviciu” – planul de masuri pentru combaterea sustragerii, dosirii si vanzarii preferentiale
Intre dosarele CNSAS se afla un document „Secret de Serviciu” care stabilea un plan de masuri „ce trebuie luate pentru prevenirea si contracararea sustragerilor de produse agroalimentare, indeosebi a carnii si produselor din carne, avand in vedere noul sistem de repartizare mai ferm a acestor produse in mod separat pentru fondul pietei, unitatilor de alimentatie publica, localurilor publice, cantinelor-restaurant si alte unitati”. Documentul este semnat de adjunctul ministrului, seful Inspectoratului General al Militiei generalul-locotenent Constantin Nuta, la 30 decembrie 1988, ca urmare a dispozitiilor trasate de ministrul de Interne Tudor Postelnicu.



Cum se dezvoltase un adevarat sistem de comert neoficial, „pe sub mana”, ministrul de Interne Tudor Postelnicu da ordine ca vanzarea preferentiala sa fie interzisa „din magazine sau alte locuri a produselor agroalimentare sau de alta natura, pentru orice persoana, indiferent de functie si atributii, inclusiv pentru cadrele Ministerului de Interne sau din alte organe de stat. Cei care vor fi stabiliti ca au incalcat aceste prevederi vor fi trasi la raspundere cu toata fermitatea, potrivit legii, atat vanzatorul cat si cumparatorul, indiferent de functie si calitatea ce o are”.
Citeste si https://ziare.com/stiri/comunism/ziaristul-petre-mihai-bacanu-s-a-intalnit-in-sala-de-judecata-cu-unul-dintre-tortionarii-sai-m-a-scos-din-celula-si-m-a-batut-1555240Nu se admit „interventii” pentru cei vinovati, indiferent din partea cui vin!Mai mult, Postelnicu preciza ca se vor aplica toate rigorile legii si nu se admiteau „interventii” pentru nimeni, si anume „pentru aplicarea ferma a acestor masuri se va actiona potrivit prevederilor legale si nu se va permite niciun fel de interventii, indiferent din partea cui vin”. Documentul arata ca masurile aveau caracter „permanent” si se transmiteau nu doar cadrelor din Ministerul de Interne, ci si sefiilor securitatilor judetenei si comandantilor grupurilor de pompieri.
Tovarasii prim-secretari de partid trebuie informati verbal!
Cum structurile Ministerului de Interne si Securitatea erau in stransa legatura cu Partidul Comunist Roman, documentul prevede si ca „seful Inspectoratului si seful Militiei” vor informa „verbal” pe „tovarasii prim-secretari si comitetelor judetene de partid, precum si cu masurile deja luate in acest domeniu de activitate, pe baza ordinelor si dispozitiilor primite ca urmare a sarcinilor trasate de Conducerea superioara”.

In acest context al penuriei de alimente, in Romania anilor ’80 se dezvoltase un intreg sistem de pile si relatii. Acest „comert” paralel era supravegheat si din cand in cand se dadeau „exemple” care condamnau asa-zisa „specula”. Mai precis, legislatia comunista pedepsea datul pe sub tejghea al alimentelor sau strangerea de provizii. Decretul Consiliului de Stat 306/1981 privind „masuri pentru prevenirea si combaterea unor fapte care afecteaza buna aprovizionare a populatiei” din octombrie 1981 stabilea pedepse pentru romanii care faceau provizii de mancare.

Pedepsea se referea si la taranii care cumparau paine de la oras. Cat priveste vanzatorii care vindeau mai mult decat prevedea ratia intrau sub incidenta legii, dupa cum prevede Articolul 4 al decretului: „Personalul unitatilor comerciale este obligat sa vanda cumparatorilor produsele alimentare prevazute la art. 1 numai in cantitatile si conditiile stabilite de consiliile populare. Nerespectarea prevederilor alin. 1 constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani”.
Şeful din Poliţia Timişoara care îşi ameninţa subalternii cu bătaia şi îi înjura şi-a dat demisia

Polițistul care a fost acuzat că vorbește urât și își amenință subordonații, a demisionat. Ofițerul a renunțat la funcția de șef al secției de Poliție și va ocupa o poziție de execuție în cadrul IPJ Timiș.
Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că polițistul a demisionat din funcția de șef al secției de Poliție. Conducerea inspectoratului a declanșat o anchetă.
„Ofițerul de poliție și-a dat demisia din funcția de șef al Sectiei de Poliție,continuându-și activitatea pe o funcție de execuție din cadrul I.P.J Timiș. Totodată Inspectorul Șef a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situației de fapt. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse masuri în consecință”, a anunțat IPJ Timiș.
Reprezentanții sindicatului Europol susțin că fostul șef al secției de Poliție obișnuia să se poarte urât cu subalternii.
Potrivit unor capturi de pe grupurile interne de comunicare, șeful vorbește urât cu polițiștii, îi amenință și îi hărțuiește. Potrivit capturilor, în discuții sunt folosite numeroase amenințări precum „te bat de vorbești singur pe stradă”, „te încing cu bătaia” și „pornește dracului rampele”.
„Amenințările, hărțuirile și chiar violența sunt nelipsite din comportamentul și limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliție, care este șeful Secției 4 Poliție din Timișoara.
Efectiv am rămas consternați când am intrat în posesia acestor capturi din grupul de Whatsapp al Secției 4 Poliție și ne întrebăm, cu groază, în ce mod li se adresează oare în particular polițiștilor, dacă pe un grup are un asemenea tupeu de golan”, au scris, pe Facebook, sindicaliștii.
Ministrul Sănătăţii anunţă sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinările din etapa a doua


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat vineri, că personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus peste program, în etapa a doua de vaccinare care a demarat astăzi 15 ianuarie.
În această etapă sunt incluşi peste 5,5 milioane de români, mai exact persoanele cu vârsta peste 65 de ani, bolnavii cronici și angajații din domenii cheie.
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat vineri, că personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus peste program.
„Cei care muncesc practic în afara programului de lucru vor fi remuneraţi cu o sumă de 90 lei pe oră dacă este vorba de medici şi cu 45 de lei pe oră dacă este vorba de asistenţi medicali şi cu o sumă de 20 de lei pe oră dacă este vorba de registratori. Vorbim de sume brute. A fost stabilit prin această Ordonanţă de Urgenţă pe care in cel mai scurt timp o veţi găsi în Monitorul Oficial”, a spus Vlad Voiculescu
El a mai precizat că în acestă perioada va fi foatre mare nevoie de cadre medicale care vor vaccina populaţia, pentru că de munca lor va depinde felul în care depăşim această perioadă cruntă în care suntem deja de ceva timp.
Medicul Monica Pop a declarat, în direct la România TV, că se aştepta ca preşdintele Klaus Iohannis „să fie primul care se vaccinează” împotriva coronavirusului, dar, chiar şi aşa „dă un exemplu pozitiv”. Fostul manager al Spitalului de Olfalmologie din Capitală speră ca şeful statului să nu aibă efecte secundare .
:format(jpeg):quality(80)/https://www.romaniatv.net/wp-content/uploads/2020/01/monica_pop_99983900.jpg)
„E ca orice injecţie. Nu are nicio problemă. Nu durerea este problema.
„M-am aşteptat ca domnul preşedinte să fie primul care se vaccinează, dar e bine că s-a vaccinat acum pentru că dă un exemplu pozitiv. Sper să nu aibă efecte secundare şi dacă are, nu cred că o să le spună vreodată”, a afirmat dr. Pop.
Citeşte şi: Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid: „Nu doare. E sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”
Monica Pop, despre teoria conspiraţiei că în dozele de vaccin anti-COVID s-ar afla o vitamină. „Sper din tot sufletul să nu fie aşa”
Întrebată despre adepţii teoriei conspiraţiei care cred că demnitarii n-ar fi injectaţi cu vaccinul anti-COVID, ci cu o vitamină, Monica Pop a spus că ar fi bine să termine cu „înşelătoriile”.
„Sper din tot sufletul meu să nu fie aşa. Să se termine cu înşelătoriile ăstea, dar şi cu scenaritele.
Nu cred că poate să fie dement cineva şi să prăduiască bugetul ţării pentru că cu 12 milioane de euro făceai un spital. Aşa a avansat domnul Cîţu. Nu cred că dădea o asemenea sumă pentru vitamine.
Sper că ceea ce este în flacon este vaccin”, a precizat Monica Pop, după ce Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID.
Citeşte şi: CEO-ul Moderna atrage atenţia: Lumea va trebui să trăiască cu Covid „pentru totdeauna”
Monica Pop critică bâlbâielile autorităţilor privind campania de vaccinare. „Habar n-are nimeni”
„I-am întrebat şi pe decidenţi. Habar n-are nimeni din ce motiv au fost făcute asemenea doze, ca să nu mai vorbim de faptul că până acum o săptămână ai noştri nici nu ştiau doza ca lumea şi au făcut 0,5 şi trebuia 0,3 ml”, a explicat dr. Monica Pop, făcând referire la faptul că dintr-un flacon se fac şase vaccinuri anti-COVID.
Medicul Monica Pop a explicat şi de ce nu se vaccinează anti-COVID.
„La noi la spital nu ne vaccinăm şi eu am avut şoc anafilactic şi am povestit la momentul respectiv. Am cea mai mare contraindicaţie de făcut acest vaccin. Sunt un om pro vaccin. Am făcut toate vaccinurile, şi antigripalul absolut în fiecare an care e opţional.
Vreau să fac un amendament. Spun cei care ocupă de vaccinare că se eradichează boala. Gripa există de zeci de ani, are vaccin şi nu s-a eradicat deloc. E în fiecare an epidemie”, a afirmat medicul.
Citeşte şi: Avem prospectul Comirnaty, vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Care sunt reacţiile adverse
Monica Pop, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID. „Unele sunt foarte serioase”
„Aştept ca media să spună cu exactitate, aşa cum spune în prospectul real şi despre efecte secundare. Asta cu durerea este de râsul lumii. Asta e pentru copii. Sigur că doare foarte puţin.Problema este de efecte secundare pe termen lung pe care încă nu le ştim. Au recunoscut toţi. Problema e că trebuia spus populaţiei şi comunicarea are o lipsă foarte mare din acest punct de vedere.În unele reclame pentru vaccin s-a pronunţat cuvântul sigur. Este cea mai mare gafă pe care poate să o facă un medic pe faţa pământului pentru că siguranţă nu există. Poate fi eficient, dar sigur nu.Dacă ai noştri au comunicat 202 reacţii adverse, cum poţi să pui că e sigur?Sunt suspiciuni numai din cauza comunicării defectuoase. Sunt efecte secundare care unele sunt foarte serioase. N-ar fi trebuit vorbit despre asta?”, a conchis medicul Monica Pop, la România Tv.
Dumitru Florea, tatăl procurorului Adina Florea, şi fost consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a murit joi, 14 ianuarie. Acesta avea 79 de ani.
:format(jpeg):quality(80)/https://www.romaniatv.net/wp-content/uploads/2021/01/646x404.png)
Doliu în PSD. Unul dintre cei mai longevivi membri de partid a murit! Era tatăl procurorului Adina Florea
„Am fost cu ei de la început, e nevoie în partid de oameni de încredere, nu de figuri din astea care numai măcăne, de care lumea e sătulă. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo şi la greu, şi la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu găştile, ştiţi dvs… Mi-am văzut strict de treaba mea“, a declarat Dumitru Florea (în anul 2018) pentru „Adevărul“.
„Un caracter puternic, o personalitate. Un om de iniţiativă, întreprinzător, om de familie şi cetăţean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a scris şi Felix Stroe, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.
Dumitru Florea a intrat în politică în ’90 și a fost unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni (6 mandate). Totodată, era cunoscut și ca un agricultor de succes.
„Suntem onorați că te-am cunoscut. Prietenii și colegii tăi. Sincere condoleanțe familiei!“ este mesajul transmis de colegii de la PSD Constanța.
”Cuvintele sunt de prisos! Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!”, a transmis Marius Horia Țuțuianu, fostul președinte al CJC.
Călin Popescu Tăriceanu a fost dat explicaţii procurorilor DNA care l-au înştiinţat că are calitatea de suspect în dosarul Microsoft în care este acuzat de luare de mită. La ieşirea de la audieri, fostul premier a fost întâmpinat cu cătuşe de protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ca „Ceauşescu”.
„La mulţi ani cu executare! La mulţi ani! Aţi împlinit 69 de ani, dar cu executare la puşcărie. Mergi după Dragnea!
La puşcărie! Ce părere aveţi despre cătuşele pe care o să le purtaţi? Măi, borfaşule?!”, i-a strigat „Ceauşescu” lui Călin Popescu Tăriceanu care nu a avut nicio reacţie şi s-sa urcat în maşina care l-a adus la sediul DNA.
Tăriceanu, întâmpinat cu cătuşe la DNA de protestatarul Ceauşescu. Ce a spus fostul premier după audieri
Fostul premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la ieşirea din sediul DNA că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul de luare de mită.
„M-am prezentat astăzi la DNA. Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect într-un dosar în care sunt acuzat de obţinerea unor foloase, indirect de mită. Ceea ce vreau să precizez este că tot acest dosar pleacă de la o serie de premise false, eronate, aberante şi anume că în perioada când am condus Guvernul, Executivul a emis o serie de hotărâri de guvern care să favorizeze o companie”, a declarat, Călin Popescu Tăriceanu, la ieşirea din sediul DNA unde a stat aproximativ două ore.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut, luni, preşedintelui Klaus Iohannis să încuviinţeze urmărirea penală pentru Călin Popescu Tăriceanu. Fostul lider ALDE este acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită pe vremea când era prim-ministru.
Tăriceanu este acuzat că „ar fi primit, în mod indirect, în perioada 2007-2008, de la reprezentanţii unei companii austriece, foloase materiale în valoare de 800.000 de dolari, constând în plata unor servicii de consultanţă”.
„În schimb, acesta şi-ar fi exercitat atribuţiile, astfel încât să fie adoptate o serie de hotărâri de guvern în favoarea companiei”, arată un comunicat al DNA.
Preşedintele Iohannis a încuviinţat cererea de urmărire penală, iar ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a trimis-o procurorului general.
Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „În final, sistemul își devorează creatorii”
Leave a comment
You must be logged in to post a comment.