Antena 3 a prezentat vineri, în exclusivitate, misterele cazului Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri despre lucrurile care se ascund în ancheta care face referire la cazul Caracal. Acesta a venit cu răspunsuri la misterele care se învârt în cazul Caracal.Cumpănașu a declarat că „este logic că nu avea cum să o omoare el, dacă el nu era acolo”. Dovezile filmate cu camerele de supraveghere arată că Gheorghe Dincă nu se afla acasă la momentul când se presupune că ar fi morât-o pe Alexadra Măceșanu. „Este ireală declarația lui Dincă”, a adăugat Alexandru Cumpănașu.

De asemenea, declarațiile lui se referă și la expertiza făcută de specialiști în care au arătat că Alexandra este moartă: „Nu sunt expert, nu vreau să acuz pe nimeni, dar chiar așa, au râmas doar doi dinți din corpul ăla?”O altă întrebare care naște curiozități a fost dacă butoiul în care s-au găsit rămășițe umane a fost cald sau rece atunci când au ajuns anchetatorii la casa lui Dincă, vineri dimineata pe 26 iulie. Alexandru Cumpănașu a spus că vărul său, tatăl Alexandrei nu a fost lăsat să vadă acest butoi și nimeni nu a spus dacă, într-adevăr acel butoi era cald. De asemenea, tatăl Alexandrei a văzut doar un inel și lănțisorul fetei, aduse de anchetatori pentru ca acesta să le confirme.

La întrebarea: Ce a vorbit Gheorghe Dincă timp de o oră, singur cu un polițist chiar în primele zile ale anchetei? De ce a mărturisit imediat după discuție că le-a omorât pe fete?, Alexandru Cumpănașu a răspuns scurt: „Pentru a ascunde întreaga rețea, întregul clan”.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că discuția între Gherghe Dincă și plițistul misterios nu s-ar fi petrecut într-o cameră, ci chiar în curtea lui Dincă, pe aceeași buturugă pe care presupusul criminal a fost fotografiat.

„Conversația nu e cunoaște, a fost off the record, și nici numele polițistului nu se știe”, a spus Cumpănașu.

Un alt mister din cazul Cazul Caracal este legat de butoiul din curtea lui Dincă, presupusul butoi în care Alexandra ar fi fost ucisă.

Alexandru Cumpănașu susține că „este o absurditate” și că el nu a văzut acest butoi. Au fost văzute doar câteva imagini cu un butoi filmate cu drona, însă nimeni nu l-a văzut fizic.

Alexandru Cumpănașu, anunț-exploziv despre candidatura la prezidențiale: „Ca să nu mai spun că vorbesc despre mine ca un „pericol pt Iohannis”. V-ați liniștit, lichelelor?”

17 AUG 2019   •   08:15
Alexandru Cumpănașu, anunț-exploziv despre candidatura la prezidențiale: "Ca să nu mai spun că vorbesc despre mine ca un "pericol pt Iohannis". V-ați liniștit, lichelelor?" 16

Foto: captură Antena 3 Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură după ce au apărut noi ipoteze despre candidatura sa la prezidențiale.”Pt toți cretinii care au TEAMĂ că aș putea candida la prezidențiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi încă un prizonier al unui sistem infect care să-mi dirijeze viață și acțiunile. Ba mai mult am văzut un articol astăzi că am răspuns cu „jumătate de gură” în emisiunea Cătălinei Porumbel că nu voi candida. Niște manipulatori penibili. Cătălina mai avea 1 minut din emisiune și m-a rugat să răspund foarte scurt la întrebări. M-a întrebat dacă voi candida. Am răspuns simplu NU, am o altă misiune în viață. Trebuie să lupt împotriva crimei organizate. Alte aiureală greu de imaginat este că „cineva mi-a strâns semnăturile…” și că în octombrie „…chiar dacă nu vreau, voi fi forțat să candidez”. Eu am impresia că aceia care au scris acest articol chiar nu mă cunosc: nu mă poate obligă NIMENI să fac NIMIC în viață asta. Iar de strâns semnături cred că bagă din burtă de frică. Despre ce dracu vorbesc oamenii ăștia? Că să nu mai spun că vorbesc despre mine ca un „pericol pt Iohanis”. Adică să mă pună prin gura lor în conflict cu toți decidenții României, inclusiv cu Iohanis. O astfel de reacție disperată mi-a fost rar dat să văd. Sunt BĂRBAT nu gânganie precum majoritarea liderilor noștri de azi care mint întruna și fac doar jocuri de culise. Dacă îmi doream, o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ați liniștit lichelelor?” a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit pe Facebook: „Nişte nemernici!”

Publicat: (acum 9 ore) // Actualizat: (acum 9 ore) // Sursa: romaniatv.net
Autor: 

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchiul Alexandrei, minora dispărută la Caracal pe 24 iulie, face o mărturisire pe pagina sa de Facebook. Acesta afirmă că a greşit când a susţinut „spectacolul unor procurori”, iar de acum înainte se va implica masiv în eradicarea clanurile din instituţii.

Foto: aktual24.ro „MARTURISIRE: Dragi prieteni, sunteti singurii care mi-ati fost alaturi in toata aceasta perioada (alaturi de 99% din media romaneasca online si video) si singurii care meritati sa va impartasesc cele mai grele si dureroase cilpe si sentimente din aceste zile si nu numai, chiar marturisiri care ma macina:

– Am avut si am un sentiment de vinovatie pt ca din convingere am sustinut intr-o perioada spectacolul unor procurori convins fiind ca Romania trebuie curatata de ticalosii care ne-au jefuit. Nu le-am pus la indoiala profesionalismul si motivatiile si reiese acum ca am gresit. Chiar daca am avut o atitudine echilibrata si nu radical pozitiva nu pot sa ma exclud dintre cei care le-au dat credibilitatea si puterea cu care au hartuit si batjocorit la ordin. Cu siguranta nu in toate cazurile. Au fost si golani care au primit condamnari pentru CLANIZAREA Romaniei. Numai ca prin puterea data multor nemernici din parchet, interne sau servicii am ajuns la o harta a clanurilor si mai mare si mai bine organizata. Pt ca au actionat la ordin si la comanda politica, fara profesionalism si slabi pregatiti.

– Am facut tot ce am putut eu de cand ma stiu sa lupt pt INTARIREA statului nu pt subrezirea lui. Am colaborat cu o multitudine de institutii pentru a dezvolta mecanisme de prevenire, pentru a schimba legi, a imbunatati proceduri, a le mari competente si voi continua sa o fac dar LA DRACU GATA!. Constat ca din efortul de a intari acele institutii am ajuns sa intaresc CLANURI din institutii care sub aparenta principiilor au pactizat cu interlopii pana la protejarea criminalilor si nemernicilor care ne-au rapit si omorat copii!!!. M-am trezit tarziu? DA. Prea tarziu? IN MOD CERT NU. Avem puterea sa maturam institutii intregi daca esueaza nu sa le cocolosim!. Si acest lucru este tot pentru binele statului roman!. Astazi sunt Alexandra si Luiza. Dar MAINE?

P.S. : SI pt toate lichelele care spun ca m-au descoperit acum cu aceasta nenorocire a familiei mele le spun atat: din 2007 am avut aparitii TV si online non-stop. La un moment dat aveam si 10 aparitii pe saptamana. Nu mai spun de producerea a 3 emisiuni de succes: Ambasador Romania, Romania Unita si EU-Romania. Asadar cel putin 10000 de aparitii media, articole, initiative pt tara asta. Niste nemernici!. Pai daca m-ati descoperit voi acum lighioanelor ca unchi al ingerului nostru Alexandra mai puteam sa ajung pana aici cu presiunea publica si nu numai?!. NU. Sfarsea totul ca in situatia Melencu si zeci de mii de situatii similare in care NIMENI nu i-a auzit si nu a stiut batjocura si nesimtirea unor procurori, politisti, judecatori corupti, indolenti, nepasatori, profitori si unii ei insisi interlopi”, scrie Cumpănaşu pe Facebook.

Dezvăluirea cutremurătoare a tatălui Luizei Melencu. Fata a urcat în mașina morții și a închis telefonul. Acestea sunt ultimele cuvinte ale Luizei

17 AUG 2019   •   13:23
Dezvăluirea cutremurătoare a tatălui Luizei Melencu. Fata a urcat în mașina morții și a închis telefonul. Acestea sunt ultimele cuvinte ale Luizei 16 Luiza Melencu a stat de vorbă ultima dată cu tatăl său. Fata i-a închis în momentul în care s-a urcat în mașina morții.

”E fata mea. Eu am vorbit la 11:30, în ziua de 14 aprile, m-a sunat ea pe mine și mi-a zis – tati, am venit să scot bani de la bancomat, care mi i-a trimis mami din Anglia. Nu i-am scos, dar mă duc acasă- mi-a zis apoi că a ajuns la ocazie și că mă sună când ajunge acasă. Asta a fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții probabil. Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat soția și socrul meu”, a spus tatăl Luizei.

Ministrul Daea, la Festivalul Internaţional al Tomatelor: Fermierii au avut trei ani agricoli buni, fără precedent

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a deschis sâmbătă, la Buzău, Festivalul Internaţional al Tomatelor şi al Biodiversităţii, un eveniment aflat la cea de a doua ediţie, la care au participat câteva sute de producători din România, Ungaria, Franţa şi Republica Moldova.

27 iul, 2019 | Agerpres

„Avem trei ani agricoli buni, fără precedent, ceea ce le va permite fermierilor să se capitalizeze”, a declarat ministrul Daea.

El a spus că se are în vedere „înfiinţarea unei bănci de gene la Buzău”.

„România are trei mari resurse – apa, solul şi fondul de gene. Avem în vedere înfiinţarea unei bănci de gene la Buzău. Actul normativ de înfiinţare se află în lucru. Au fost unele modificări care necesitau o anumită metodologie pe care a trebuit să o urmăm. Suntem pe drumul cel bun. Aştept să vadă lumina Monitorului Oficial acest act normativ, se va întâmpla în câteva luni, apoi să trecem la treabă să depozităm aici toată ştiinţa, toată preocuparea, pentru că aici e ce are România mai bun”, a precizat Petre Daea.

A doua ediţie a Festivalului Internaţional al Tomatelor şi al Biodiversităţii a fost organizată de Primăria Buzău în colaborare cu Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău şi Grupul Seminţe cu suflet.