• Bianca Andreescu va juca în sferturi cu Naomi Osaka, vineri, de la ora 16:00

Bianca Andreescu trece printr-o formă excelentă, ajungând la 16 victorii la rând, iar asta se vede și-n clasamentul din circuitul feminin. În topul live WTA, jucătoarea din Canada, cu origini românești, a urcat deja pe locul 4, cea mai bună poziție din carieră.

Andreescu are 5.050 de puncte și a urcat două poziții, depășind-o pe Simona Halep, care e pe 5, cu 4.962 puncte.

În funcție de rezultate, Bianca poate urca pe locul 3, în cazul care ea câștigă turneul iar Elina Svitolina nu ajunge finală.

Simona Halep, 28 de ani, poate coborî până pe locul 8 WTA. Dacă Naomi Osaka și Petra Kvitova ajung în semifinale iar Kiki Bertens se califică în finală, Simona va fi de luni pe locul 8!

Tamara Buciuceanu, internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală

03 OCT 2019   •   13:53

Tamara Buciuceanu, internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală 16

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusă cu ambulanţa, miercuri, la spitalul Elias din Capitală.

Iubita actriță este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicală. Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, actrița are probleme cardiace mai vechi. Miercuri dimineață  a chemat ambulanta pentru că acuza dureri în piept. Nu s-a intervenit chirurgical, iar acum se află la Terapie Intensivă.

Tamara Buciucianu s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permite să mai joace în producții.