Șapte bărbați dintr-o temută grupare interlopă au fost reținuți de polițiști după ce au băgat spaima în cetățenii care se plimbau pe strada Dâmboviței, în cartierul Groapa.

Altercația s-ar fi produs în fața unei săli de jocuri (Seven), frecventată de lumea interlopă clujeană care controlează piața drogurilor din oraș. Unul dintre scandalagii ar fi Rareș Ruha, scrie clujust.ro, implicat și în alte bătăi „legendare” pe Someș, iar în tabăra adversă s-ar fi aflat Radu Buzan, inculpat deja într-un dosar deschis pentru trafic de droguri.

În imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum doi dintre bătăuși flutură macetele, în timp ce o mamă speriată, trăgând de un cărucior de copii, încearcă să se ferească din calea interlopilor.

Scandalagii s-au oprit doar după ce în zonă și-au făcut apariția temuții angajați ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. „Țestoasele” din trupele SAS au reușit să-i pună pe fugă pe luptătorii cu macete. A doua zi, pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii clujeni au reținut 7 bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, domiciliați în Cluj-Napoca, Florești și Iara.

Dosarul este acum instrumentat de procurorii DIICOT Cluj.

Doi străini veniți în București au rămas fără cuvinte când au văzut Casa Presei în timp ce se aflau în autobuz. „Ce e asta?”, a întrebat unul dintre ei. Replica celui de-al doilea i-a făcut pe toți cei care au auzit să râdâ în hohote

14 NOI 2019   •   00:06

Doi străini veniți în București au rămas fără cuvinte când au văzut Casa Presei în timp ce se aflau în autobuz. „Ce e asta?”, a întrebat unul dintre ei. Replica celui de-al doilea i-a făcut pe toți cei care au auzit să râdâ în hohote 16
Foto: STB

Sorin se afla în autobuz când a auzit doi străini vorbind lângă el. Cei doi admirau peisajul când au văzut Casa Presei.

Unul dintre ei îl întreabă pe cel de-al doilea. „Ce e asta?”. Replica celuilalt a făcut întreg autobuzul să râdă în hohote.

„E un cazino. Uite scrie Vlad Cazino”, a răspuns cel de-al doilea făcând referire la o reclamă postată pe clădire.

Întâmplarea a fost povestită pe grupul „Auzite în RATB”.